stardoll-in-glam

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Σχετικά με την κλοπή λoγαριασμών.

 Γεια σε όλους.

  Δεν είναι καθόλου σπάνιο το φαινόμενο της κλοπής, ή χακαρίσματος αν προτιμάτατε, σε λογαριασμούς στο Stardoll. Προσωπικά, πιστεύω πως οι ίδιοι οι κάτοχοι των λογαριασμών ευθύνονται μιας και δεν τους προστατεύουν όλοι όσο πρέπει. Θα ήθελα επίσης να γίνει κατανοητό πως δεν υπάρχουν "προγράμματα hack", πόσο μάλλον προγράμματα που θα μπορούσε να χειριστεί ένας μέσος χρήστης του παιχνιδιού, δηλαδή ένας μαθητής γυμνασίου...
  Το θέμα μας όμως είναι, πως η κλοπή ενός λογαριασμού είναι πράγμα ανήθικο. Είναι προφανές πως ο σκοπός των παραβιαστών είναι να έχουν πρόσβαση στα ενδεχόμενα ρούχα, βραβεία, ειδικές σουίτες και επιτεύγματα του κατόχου. Γιατί, κακά τα ψέματα, όλοι, πέρα από την περηφάνεια μας, θα ζηλέψουμε και κάνα ρούχο σε άλλη κούκλα. Το να διαπράξουμε όμως αυτό το πράγμα είναι θα έλεγα, το ακραίο!
  Ο καθένας μας γι'αυτό το παιχνίδι ξοδεύει χρόνο από τη ζωή του και χρήματα, κάτι που δεν θα δώσει πίσω αυτός που μια ωραία πρωία θα αποφασίσει να μας αποσπάσει το λογαριασμό! Παίρνει πραγματικά πολύ καιρό να ανέβεις σ' ένα μεγάλο επίπεδο, να συλλέξεις τα ρούχα και τα επιτεύγματα και θα ήθελα να πω πως είναι εξαιρετικά ξεφτυλλισμένο από μέρους αυτών να κλέβουν τη δουλειά των άλλων επειδή τα θέλουν όλα έτοιμα, επειδή ζηλεύουν και επειδή έχουν τον εαυτό τους ως ανίκανο να αποκτήσει αυτά που θέλει από δικό του μόχθο.
                                            Συνεχίζεται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου